Ce facem cu rochia după nuntă

Ce facem cu rochia după nuntă
Te-a însoțit in ziua nunții, te-a ajutat să te simți specială, ai radiat de fericire și ai primit multe complimente. Acum nunta a trecut, lucrurile s-au liniștit, iar tu nu știi ce să faci cu rochia de mireasă.
Surpriză! Noi, cei de la Reya Event Couture, vrem să vă ajutăm să luați o decizie înțeleaptă și satisfăcătoare în acest sens: Așa că vă propunem mai multe variante.


Pune-o la vânzare
Multe mirese aleg să își vândă rochia după nuntă prin intermediul siteurilor de specialitate. Este, poate, cea mai la îndemână metodă de reutilizare a ei.
Avntajul principal este că îți poți recupera o parte din prețul plătit pe ea.


Creează din ea o rochiță pentru copilul tău
Dacă îți este greu să te desparți de ea, dar îți surâde ideea de a face ceva util cu aceasta, atunci ai putea opta pentru modificarea ei astfel încât să beficieze de ea propria ta fiică.

Donează
Fă fericită altă femeie fără prea multe posibilități financiare, donându-i rochia ta de mireasă.
Poți face acest lucru prin intermediul forumurilor sau a rețelelor de socializare.


O păstrezi
După ce ai curățat rochia de mireasă o poți depozita într-o cutie rezistentă din carton, dar trebuie să fii atentă la modul în care o împachetezi. Sub nici o formă nu o ține pe umeraș, pentru că în timp se va deforma și ar fi păcat să o strici în felul acesta.
Umple bustul rochiei cu hârtie absorbantă, apoi împăturește mânecile cu grijă.  Împachetează totul în hârtie albă, pune puțină naftalină și ai grijă cum o așezi în cutie. Ține minte să depozitezi apoi cutia într-un loc uscat, curat și întunecat.


Trash the dress
O altă modalitate ar fi să o folosești într-o ședință foto memorabilă, la mare, chiar pe marginea plajei. Îmbrăcați în costum de mire și rochie de mireasă, tu și soțul tău, puteți retrăi o parte din amintirile nunții, dar într-o maniera relaxantă, distractivă și fără griji.
 

Suport clienti Luni-Vineri: 11-19, Sambata: 10-18, Duminica: 10-16

0748 321 041 hello@reya.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!