Cum sa alegi buchetul perfect

Cum sa alegi buchetul perfect
Frumuseţea se află în detalii, iar buchetul este acel detaliu care ar trebui să accentueze rochia de mireasă. Design-ul final şi componentele florale ale buchetului tău vor depinde de stilul, culoarea şi modelul rochiei. Tocmai de aceea este recomandat ca prima dată să îţi alegi rochia de mireasă. Aspectul şi compoziţia buchetului tău trebuie să fie în concordanţă de stilul, modelul şi detaliile rochiei tale, deci fii sigură că arăţi o poză cu aceasta designerului floral.

buchet mireasa
 


Alegerea buchetului in functie de rochia de mireasa

Rochia tip printesa, foarte ornamentata si voluminoasa – se potriveste cu buchetele simple, rotunde, monoflorale, putin decorate cu verdeata. Dimensiunea buchetului poate creste direct proportional cu voluminozitatea rochiei.

buchet mireasa

Rochia in A sau sirena – buchetele cascada sau lacrima sunt cea mai potrivita alegere pentru aceste tipuri de rochii.

buchet mireasa

Rochia mulata – trebuie sa alegi un buchet mic, finut si delicat, pentru a nu incarca si ascunde rochia.

buchet mireasa

Rochia cu aplicatii – este recomandat sa alegi un buchet mic si rotund, pentru a nu ascunde frumusetea aplicatiilor. De asemenea, cu cat rochia este mai incarcata, cu atat buchetul trebuie sa fie mai simplu.

buchet mireasa

 

Alegerea buchetului in functie de forma corpului

Clepsidra – daca silueta ta este in forma de clepsidra si esti supla, te poti considera fericita – poti alege orice tip de buchet, daca este conform cu proportiile tale si se potriveste cu rochia aleasa. In cazul in care esti putin mai plinuta, trebuie sa eviti buchetele mici de flori.

buchet mireasa

Triunghi/Para – daca te incadrezi in acest tip de silueta, este recomandat sa eviti buchetele de forma triunghiulara si pe cele de tip lacrima, purtate pe brat, din cauza ca ai soldurile mai late decat partea de sus a corpului si aceste tipuri de buchete nu ar face decat sa atraga si mai mult atentia asupra zonei soldurilor.

buchet mireasa

Triunghi inversat – in cazul in care ai umerii lati sau ai sanii foarte mari, trebuie sa eviti buchetele lungi, in forme drepte.

buchet mireasa

Silueta dreapta/Dreptunghi – este recomandat sa eviti buchetele mici sau pe cele lungi cu forme drepte. In situatia in care esti foarte supla si ai o silueta baieteasca, evita buchetele groase, mari, voluminoase, precum si pe cele lungi cu forme drepte.

buchet mireasa

Silueta ovala/mar si silueta diamant – trebuie sa eviti buchetele rotunde, pe cele mici si purtarea buchetelor in dreptul abdomenului. Poti alege un buchet alungit, purtat pe brat sau in cascada, peste partea din fata a rochiei.

buchet mireasa

 

Alegerea buchetului in functie de inaltime

Miresele minione – daca esti scunda, trebuie sa eviti buchetele foarte lungi tip cascada. Alege in schimb un buchet chic rotund, mai mic.

buchet mireasa

Miresele inalte – poti opta pentru pentru buchetele cascada sau triunghi.

buchet mireasa

 

Alegerea buchetului in functie de personalitatea ta

Pentru a fi sigura ca buchetul ti se va potrivi si ca va fi unul senzational, trebuie sa tii cont si de personalitatea ta, precum si de ce flori si culori iti plac.

buchet mireasa

Persoanele introvertite vor alege culori pale, flori cu simbolistica, brose, fluturi de pene, dantela, pe cand extrovertitele vor tinde catre culori tari, contrastante, crengi, pene, accesorii din sarma, insertii de fructe sau legume.

buchet mireasa

Desi te poti consulta cu prietenele sau mama, te poti inspira din reviste sau de pe internet, la final alegerea iti apartine si pentru a te asigura ca vei avea buchetul perfect, trebuie sa alegi unul care sa te reprezinte in totalitate.

buchet mireasa

 

Apeleaza la o florarie sau la un designer floral pentru ca ei vor sti cum sa te ajute. Pentru ca buchetul sa iasa exact asa cum iti doresti este indicat sa-i duci designerului fotografii cu rochia de mireasa, cu modele de buchete care iti plac, sa ii comunici culorile, accesoriile, florile preferate de tine, tema si stilul nuntii, locatia, precum si bugetul alocat florilor.

Speram ca aceste sfaturi te vor ajuta sa alegi buchetul de mireasa mult visat si asteptam sa ne spui cum a decurs alegerea buchetului tau!

buchet mireasa

 

Suport clienti Luni-Vineri: 11-19, Sambata: 10-18, Duminica: 10-16

0748 321 041 hello@reya.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!